Kokoukset ja juhlat

Köket on uudenajan monipuolinen konseptikahvila, joka muokkauttuu asiakkaan tarpeen mukaisesti kahvilasta baariksi, seminaaripaikaksi, yksityisjuhlatilaksi, yökerhoksi ja monipuoliseksi kokous- ja bisneksentekovenyyksi.
Päivittäin Köketissä nautitaan aamiaista, lounasta, ja iltaruokalan lautasannoksina tarjoiltua skandinaavista ruokaa ja viikonloppuisin paikka muuntuu suosituksi brunssiravintolaksi.Köketin Kiseleffin talo on rakennettu 1700-luvun lopulla. Käytössämme on upea juhlasali, 3 erikokoista neuvottelu- ja workshop-tilaa sekä kesäisin ihana torikahvila ja ulkoterassi Havis Amandan patsaalla. Talostamme löytyy omat leikkitilat lapsille, sekä Porvoon vanhasta kaupungista uniikki luksus-kohde vaativampaan makuun!HUOMIO!

Kiseleleffin taloon puhkaistaan helmikuun lopussa uusi sisäänkäynti Sofiankadulta, joten odotettavissa on mahdollisesti meluhaittaa. Pahoittelemme häiriötä! Remontti alkaa 22.2.2017 ja kestää noin kuukauden.
Aleksanterinkatu 28 / Unioninkatu 27 Helsinkima-pe 8-19, la 8-19, su 10-18Köket Porvoo HouseJokikatu 49, PorvooKäytössä sopimuksen mukaan!Ota yhteyttä: myynti@cafekoket.fi 

Kokouspaketit

Juhlat

Toimistohotelli

Tilavuokraus

Haluatko postituslistallemme?